Cei mai buni 12 piloţi care vor continua lupta pentru titlu în Nascar

Embed:

La Atlanta s-au stabilit cei 12 piloţi care vor continua lupta pentru titlu în Nascar. Penultima etapă a sezonului regulat a fost câştigată de Denny Hamlin, însă toată atenţia a fost îndreptată spre Carl Edwards, care a ratat pe ultima sută de metri calificarea în ultima fază a campionatului.

Penultima etapă din campionatul regulat Nascar Sprint Cup l-a avut pe campionul în exerciţiu, Tony Stewart, în pole position. Pilotul celor de la Chevrolet a dezamăgit, însă, din nou şi a ajuns la finiş abia pe locul 22. Etapa din Atlanta a fost câştigată de Denny Hamlin, care a obţinut a patra victorie a sezonului şi a doua consecutivă.

Ultimele 75 de ture au fost incendiare în sensul direct al cuvântului. În lupta pentru puncte, patru maşini au luat foc, printre care şi Fordul lui Carl Edwards.

Cu cele 712 puncte, Edwards nu mai are nicio şansă să prindă un loc în Chase - faza finală a campionatului.

Deşi mai este o etapă, deja se cunosc cei mai buni 12 piloţi din clasamentul general, care vor continua lupta pentru titlu în perioada 16 septembrie - 18 noiembrie. Etapa finală din sezonul regulat, la care pentru ultima dată vor participa toţi cei 70 de piloţi, se va desfăşura pe 8 septembrie, la Richmond.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu