Cei doi canibali care au dezmembrat o tânără ca să facă din ea medicamente şi să le vândă, condamnaţi la ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ

Verdict în cazul celor doi sud-africani acuzați de canibalism. Bărbații au primit, miercuri, închisoare pe viață. Judecătorii i-au găsit vinovați de "cea mai atroce crimă".

Nino Mbatha (33 de ani) și Lungisani Magubane (32 de ani) au fost condamnați pentru uciderea, în 2017, a tinerei Zanele Hlatshwayo (24 de ani), scrie digi24.ro.

În august 2017, ajuns la secție ca să se predea poliției, bărbatul le-a declarat polițiștilor că se săturase să "mănânce părți de corpuri omenești".

Alături de Mbath și Magubane au mai fost arestate, la începutul lui 2018, și alte două persoane, sub aceeași acuzație de canibalism – Khayelihle Lamula și Sithembiso Sithole.

Khayelihle Lamula și Sithembiso Sithole au fost achitați.

Rechizitoriul în acest caz conține detalii dintre cele mai sinistre în legătură cu actele de canibalism ale celor patru.

Mbatha și Magubane ar fi hăcuit-o pe tânără pentru a face din ea medicamente tradiționale, pe care urmau să le vândă pe sume mari de bani.

Chiar dacă s-a autodenunțat, odată ajuns în fața judecătorilor, Mbath și complicii lui nu și-au recunoscut vina.

Polițiștii au declarat că, inițial, au crezut că aveau de-a face cu un bolnav mintal într-o criză de schizofrenie, când Mbath a scos mai întâi dintr-o pungă o mână ce părea a fi de cauciuc. Însă în clipa în care bărbatul le-a arătat și piciorul acoperit de viermi, aceștia și-au dat seama că sud-africanul nu mințea.

Ajunși la casa acestuia, dovezile erau pretutindeni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu