CECH, DEBUT REUŞIT ÎN HOCHEI. Portarul a apărat două lovituri de departajare

Embed:
Petr Cech, fostul mare portar al cluburilor londoneze de fotbal Chelsea şi Arsenal, a debutat fabulos în hochei pe gheaţă. El a ajutat echipa sa Guildford Phoenix să câştige partida cu Swindon Wildcats din liga a patra valorică din Marea Britanie. Jucătorul ceh a salvat două lovituri de departajare şi a fost desemnat "omul meciului". Timpul regulamentar şi overtime-ul s-au terminat nedecis, scor 2-2.

"Am vrut să câştig. Este lucrul primordial. Până la meci cele două echipe au obţinut câte două victorii consecutive. Asta înseamnă că ei au început sezonul la fel ca şi noi. Mi-am dorit să joc cât mai bine", a spus PETR CECH, portar Guildford Phoenix.

După partidă, antrenorul Guildford Phoenix i-a dăruit lui Cech pucul de la meci.

"Ţin în mână acest puc. Portarul nostru a făcut astăzi prima paradă în hochei. Nu a fost deloc uşor. Goalkepeer-ul se confruntă cu mai multă presiune: prima lovitură, prima paradă. Aceste lucruri sunt mereu importante atât pentru portar, cât şi pentru echipă", a spus MILOS MELICHERIK, antrenor Guildford Phoenix.

Cech s-a retras din activitatea de fotbalist în 2019, de la Arsenal. Alături de "tunari", portarul a câştigat Cupa Angliei şi două Supercupe. Jucătorul ceh a avut cele mai mari realizări din carieră la Chelsea, unde a obţinut Liga Campionilor, Europa League, patru titluri în Premier League, patru Cupe ale Angliei, trei Cupe ale Ligii şi patru Supercupe.

Petre Cech este, de asemenea, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei Cehiei, pentru care a evoluat în 124 de partide.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu