Cebanu îi dă replică lui Sandu: Oamenii din fotbal nu pot spune aşa ceva

Embed:

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu, i-a răspuns acid lui Dumitru Sandu! După ce agentul FIFA l-a acuzat pe actualul şef al forului de lipsă de fair-play şi i-a cerut să nu mai candideze pentru un nou mandat, Cebanu a declarat că oamenii din fotbal nu au dreptul să spună astfel de vorbe.

"Eu nu am ascultat ce a zis şi nici nu am să ascult. Oamenii din fotbal aşa ceva nu pot să spună. Are o mapă, asta e treaba lui. Întrebaţi-l pe dumnealui", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

"Pe nimeni nu am rugat ca să mă susţină. Dumitru a decis singur şi eu îi mulţumesc pentru asta. Nu mai Sandu ştie ce este în acea mapă. El este o persoană care are părerea lui asupra anumitor factori", a spus vicepreşedintele FMF, Radu Rebeja.

Unii membri ai Comitetului Executiv al federaţiei au ţinut să-l apere pe actualul preşedinte.

"Cine este acest Dumitru Sandu? El e un agent care vinde fotbalişti. Aceştia au uitat de el şi acum vrea să fie în centru atenţiei. Rebeja nu este gata să fie preşedinte. Timp de cinci ani el nu spus nici un cuvânt. A făcut bani în Rusia şi acum se vrea preşedinte", a spus Vladimir Ţincler, veteran al fotbalului.

"Acum sunt foarte multe păreri şi nu vreau să intru în dezbateri cu aceste persoane. Dacă unii spun că nu am făcut nimic pentru fotbalul moldovenesc, asta e părerea lor. Cred că am făcut şi voi face ceva pentru fotbalul nostru", a menţionat Rebeja.

Alegerile noului şef al FMF vor avea loc în luna februarie 2013.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu