Ceban: După validarea mandatului, VOI SUSPENDA calitatea de MEMBRU al PSRM

În momentul în care îmi va fi validat mandatul, voi suspenda calitatea mea de membru al PSRM, a declarat luni, câştigătorul alegerilor la funcţia de primar al mun. Chişinău, Ion Ceban. 

În cadrul unui briefing de presă, Ceban a declarat că îşi doreşte să se poată forma o majoritate în Consiliul Municipal Chişinău. În acest sens, el a reiterat invitaţia către blocul ACUM.

"Noi avem 22 de mandate, blocul ACUM - 19. Ştiu că putem să avem un plan concret pe toate problemele şi îmi propun să divizăm aceste responsabilităţi", a declarat Ceban, menţionând că este vorba despre împărţirea funcţiilor de viceprimar şi de pretori. 

În acelaşi timp, Ion Ceban spus că va propune modificarea legislaţiei astfel încât CMC să aibă un preşedinte pe bază permanentă.

"Sunt deschis spre cooperare cu toţi consilierii care nu au probleme de integritate ca să participe la modernizarea Chişinăului. Mizez pe sprijin şi implicare. Sunt multe probleme şi trebuie să le rezolvăm. Avem posibilitatea să avem o majoritate în consiliu", a spus Ceban.

Primarul ales a punctat domeniile prioritare, pe care se va baza activitatea sa

Acestea sunt: 

Construcţia şi reparaţia drumurilor şi trotuarelor

Finalizarea planului urbanistic general

Dezvoltarea şi modernizarea fondului locativ

Majorarea salariilor şi asistenţei sociale

Crearea locurilor de muncă

Modernizarea grădiniţelor şi şcolilor

Lupta împotriva corupţiei.

 

 

Lasă un comentariu