Ceban către Năstase: Îmi datoraţi un leu. Replica lui Năstase: Atât costă demnitatea dumneavoastră

Ion Ceban şi Andrei Năstase s-au confruntat în cadrul emisiunii "Eu vreau să fiu primar", la ProTV. Cei doi candidaţi au făcut schimb de replici tăioase și s-au aruncat cu acuzații.

Întrebaţi care sunt calităţile lor bune ambii au răspuns că sunt oameni de încredere.

"Sunt pregătit pentru funcţia de primar. Mie mi-au reuşit multe lucruri. La fel, am o echipă extraordinară în spate. Sunt determinat să fac schimbări, nu vin în primărie să am altă funcţie. Vreau rapid să schimb Chişinăul", a spus Ion Ceban.

"Am demonstrat tuturor că pot avea încredere în mine. Am ştiut să exprim o viziune pentru oraş şi ţară. Am adunat oameni integri şi profesionişti. La fel, vom dezvolta oraşul în interesul oamenilor", a răspuns Năstase.

Întrebaţi de unde au avut bani să cumpere maşini şi locuinţe, Ion Ceban şi Năstase au răspuns că sunt din banii părinților sau a soțiilor. 

"Casa le-a apartinut părinţilor mei din anul 1982", a spus Ceban.

"De pe timpuri am avut o maşină destul de bună, încă de pe vremea de când eram avocat. Peste un timp am vândut-o, iar cu un mic adaos din venitul familiei mi-am luat o altă maşină", a spus Năstase.

Ulterior cei doi s-au acuzat reciproc. Ion Ceban a declarat că Năstase a ales să îl atace în această campanie electorală, pentru că nu are un program pentru Capitală.

Liderul PPDA l-a acuzat pe Ceban ca ar sta în spatele mafiei imobiliare și a contribuit la eliberarea autoritățlor ilegale.

"CEBAB: Dvs deja ați pierdut un dosar în judecată pentru astfel de acuzații. Apropo îmi datoraţi un leu.

NĂSTASE: Atât costă demnitatea dumneavoastră".

Pima dată aceştia s-au duelat anul trecut, tot inainte de turul doi de scrutin pentru primaria Capitalei.

Lasă un comentariu