Ceaţă slabă şi izolat ploi. Câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Mâine, în toată țara va ploua. Noaptea și dimineața va fi ceață slabă. La Briceni și Soroca termometrele vor indica cinci grade, tot atâtea vor fi şi la Bălţi, iar la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol, Leova şi Comrat se vor înregistra şapte grade, în timp ce la Cahul sunt prognozate opt grade.

În Capitală, în această noapte vor fi şase grade. Mâine, temperatura aerului va ajunge până la şapte grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ploi, iar maxima va ajunge până la 14 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma se vor înregistra 16 grade, iar la Madrid va fi cu două grade mai puțin. La Berlin vor fi 12 grade, la Paris sunt prognozate 11 grade Celsius, iar la Londra zece. La Viena şi Budapesta va fi ceva mai cald, până la 14 grade. La Varșovia maxima va fi de 12 grade, iar în capitala Cehiei va ploua și vor fi 11 grade. Termometrele din Atena vor arăta 19 grade Celsius, iar la Bucureşti 14. La Ankara se așteaptă 17 grade Celsius, la Kiev vor fi şase grade, iar la Moscova doar două grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu