Ceaţa densă a PARALIZAT nordul ţării! Vizibilitatea pe drumurile naţionale, EXTREM DE REDUSĂ

Embed:

Ceaţa densă, care s-a lăsat în această dimineaţă peste Moldova, ţine la sol mai multe avioane. Patru zboruri întârzie în acest moment. Este vorba despre cursele spre Bolognia şi dinspre Viena şi Frankfurt, dar şi Kiev.

Reprezentanţii serviciului de presă al aeroportului spun că au fost întreprinse toate măsurile pentru a nu pune în pericol vieţile pasagerilor.

Probleme au fost şi la aterizare, încât mai multe aeronave care au sosit din Moscova au aterizat cu întârziere.

Ceaţa a pus stăpânire şi peste nordul ţării. Pe mai multe trasee circulaţia fost dificilă, iar pe drumurile centrale din Bălţi au fost  ambuteiaje.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, agenţii de circulaţie le recomandă şoferilor să circule prudent şi cu viteză redusă.

Mai dificilă este situaţia pe traseele naţionale. Din cauza vizibilităţii reduse şoferii circulă cu cel mult 50 de kilometri pe oră.

Pentru a evita accidentele rutiere, poliţia le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă.

"Şoferul constient trebuie să se deplaseze cu o viteză mai redusă,să respecte distanţa de deplasare pentru a putea în orice moment evita orice obstacol. Şi pietonii trebuie să fie atenţi la traversarea drumurilor. Ar fi de dorit ca dă aibă ceva reflectorizant pe dânşii", a declarat inspectorul de patrulare, Iurie Ursu. 

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ceaţa a apărut după ce în timpul nopţii temperaturile au scăzut, iar nivelul umidităţii a fost în creştere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu