CEARTĂ ÎN LUMEA MONDENĂ RUSĂ. Maxim Galkin, acuzat că ar fi comandat asasinarea lui Filip Kirkorov

Embed:

Scandal uriaş în lumea mondenă rusească. Regele muzicii pop, Filip Kirkorov, ar fi fost la un pas de a fi asasinat. Totul ar fi fost pus la cale de umoristul şi prezentatorul TV Maxim Galkin. Cel puţin asta susţin patru suspecţi din Daghestan, reţinuţi pentru pregătirea unui atac cu bombă în timpul unui concert al lui Kirkorov în oraşul Mahacikala, desfăşurat în mai 2017. 

Maxim Galkin dezminte acuzaţia în stilul său caracteristic şi spune că este "o acutizare de primăvară".


"Acutizarea de primăvară este în plină forţă. Am o singură rugăminte, stimați jurnalişti, nu-l deranjaţi pe Filip, el este foarte decepționat că a ieşit aşa de ieftin", a declarat Maxim Galkin, umorist şi prezentator tv din Rusia.

Potrivit autorităţilor ruse, indivizii erau membrii unei organizaţii islamiste şi planificau organizarea unui atentat terorist. Dar aceştia au renunţat în ultimul moment, deoarece la concert ar fi murit mai multe persoane nevinovate.

Totodată, impresarul lui Kirkorov consideră informaţiile despre comandarea atacului ca fiind "absurde". Filip Kirkorov a fost căsătorit cu Alla Pugaciova, care acum este soţia lui Maxim Galkin. Aceştia au doi copii gemeni, un băiat pe nume Gari şi o fetiţă - Elizaveta.

"Castelul groazei. Te aşteaptă o plimbare printr-un castel înfricoşător, cu pânze de păianjen, scufundat în beznă şi care îngrozeşte pe toată lumea. Pe tine te îngrozeşte?
- Nu.
- Nu-i povestea potrivită, da?
- Nu, nu-i povestea potrivită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu