Cea mai stilată oaie din lume A AJUNS pe Internet. Ce modificări i-au făcut (VIDEO)

Abia de avăzut lumina zilei, dar deja a devenit cea mai stilată oaie din lume. Vorbim despre un miel apărut pe lume într-o fermă din Marea Britanie care poartă… ochelari de soare! Şi nu pentru că micul animal ar fi atât de fiţos. Stăpânii au fost nevoiţi să-i pună accesoriul pentru că suferă de o rară afecţiune a ochilor.

El este Flash, cel mai proaspăt membru al unei ferme din localitatea britanică Norfolk. Animalul suferă de o afecțiune la nivelul ochilor, care îl împiedică să se bucure de lumina naturală. Mai exact suferă de uveită, o boală care îl face extrem de sensibil la lumina puternică.

Timp de câteva zile, stăpânii săi au încercat toate tratamentele posibile: pastile și picături pentru ai atenua durerea. Aşa cum medicamentele nu şi-au făcut efectul, fermierii i-au meşterit o pereche de ochelari speciali pentru a-i proteja ochii de lumina soarelui. Animalul pare că s-a obișnuit cu noul accesoriu și acum poate să se bucure de razele generoase. Acum că ajuns vedetă pe internet, cu siguranţă că nu va ajunge pe masa de Paşte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu