Cea mai simplă metodă prin care afli dacă magazinul online pe care îl accesezi este sigur

Una din metodele prin care îţi poţi da seama dacă site-ul respectiv e de încredere sau nu, e să-l verifici în portalul scamadviser. În 2018 tot mai mulţi oameni fac cumpărături online şi oriunde navighezi primeşti diferite oferte de la magazine, care mai de care mai avantajoase. Totul se face extrem de facil, scrie adevarul.ro.

Copiezi adresa pe care vrei s-o verifici şi o introduci în fereastra de căutare de pe scamadviser.com.

Aşa poţi afla cât de sigure sunt informaţiile şi câtă încredere poţi să acorzi unui site care te face, cel puţin la prima vedere, să strâmbi din nas. Tot procesul durează mai puţin de un minut şi este recomandat mai ales atunci când găseşti o ofertă pe internet care pare "prea bună ca să fie adevărate. Cu ajutorul site-ului poţi scăpa uşor de bătăile de cap şi de problemele pe care le poţi experimenta atunci când cumperi din surse dubioase.

De asemenea apar şi date concrete: numele pe care e înregistrat, organizaţia care îl deţine, adresa şi alte detalii tehnice, server, etc.

La finalul informaţiilor oferite pe site există şi o secţiune unde comentează utilizatorii, pentru a putea aprofunda situaţia şi pentru a putea învăţa din greşelile altora.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu