Cea mai simplă metodă de a te lăsa de fumat! Acest secret îți poate schimba viața

Un număr destul de mare de oameni se luptă ani de zile cu dependența de fumat. Chiar dacă sunt perfect conștienți de riscurile la care se expun atunci când fumează, mulți fumători pur și simplu nu reușesc să renunțe la țigări, scrie realitatea.net.

Nu de puține ori, medicamentele nu dau rezultate prea bune, iar pofta de țigări reapare foarte rapid. Dacă ți se pare foarte familiară această poveste, atunci este momentul să încerci o metodă naturală și eficientă.

Cum să te lași de fumat cu ajutorul sucului de lime?

Chiar dacă pare greu de crezut, ei bine, secretul este sucul proaspăt de lime. Acest suc poate fi un substitut excelent pentru gumă cu nicotină, potrivit unui studiu thailandez publicat în „Journal Of The Medical Association of Thailand”.

Speciliștii au realizat o cercetare prin care au demonstrat că sucul de lime i-a ajutat pe participanţi să scape de poftă de ţigări, deşi nu la fel de eficient ca guma cu nicotină, conform girly.ro. Totuși, sucul de lime este o alternativă ieftină, accesibilă, care nu are efecte toxice secundare. Tot ce trebuie să faci este să consumi o linguriță simplă de suc de lime sau diluată în apă de câte ori simţi nevoia să fumezi.

În plus, fiind vorba despre un fruct, acest remediu îți va aduce și un aport de vitamine în organism.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu