Cea mai rapidă ambulanţă din lume FOTO

Brabus lucrează, în prezent, la cea mai rapidă ambulanţă din lume. Va fi dezvoltată pe baza unui Mercedes Sprinter şi va fi propulsată de un motor V8 de 5.5 litri, informeasză Automarket.ro.

Plictisiţi probabil de pachetele de tuning banale, aplicate modelelor de serie din gama Mercedes, cei de la Brabusau decis să abordeze o altfel de provocare. Tunerul german vrea să ofere fanilor cea mai rapidă ambulanţă din lume şi pregăteşte un proiect special, care are la bază un model mai puţin obişnuit cu saloanele auto şi kiturile de tuning.

Este vorba despre Mercedes Sprinter, candidatul ideal pentru a da naştere unei maşini de intervenţie extrem de rapide. Potrivit informaţiilor preliminare oferite de Brabus, ambulanţa va fi folosită în deşert şi va putea atinge viteze uimitoare pentru un asemenea vehicul.

Sub capotă se va ascunde un motor V8 de 5.5 litri, special modificat de tunerul german pentru a oferi câteva sute de cai putere. Toate resursele vor fi canalizate către ambele axe, iar şasiul va fi unul special. Momentan, vehiculul este în curs de devoltare, lansarea sa fiind programată spre sfârşitul acestui an.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu