Cea mai puternică tabletă după rezultatele testului Antutu Benchmark (VIDEO)

Embed:

În reţeaua Web a apărut un clip video în care tableta Onda V989 este supusă unui test, fiindu-i măsurată performanţa în celebrea aplicaţie Antutu Benchamark. Rezultatele au fost de-a dreptul impresionante, scrie 4pda.ru.

Dispozitivul a înscris un record de 55 527 de puncte. Autenticitatea conţinutului video nu a fost confirmată, dar este de remarcat faptul că proprietăţile hardware ale acesteia sunt în măsură să demonstreze un rezultat similar.

Astfel, tableta Onda îşi poate lăsa cu  mult în urmă concurenţii, dar şi cele mai performante telefoane mobile. Spre exemplu HTC One M8 a acumulat doar 35 244 de puncte, ori Samsung Galaxy Note 3 - 34 652 de puncte.

Onda V989 se poate lăuda cu un ecran Retina de 9,7 inch cu o rezoluţie de 2048x1536 pixeli, un procesor cu opt nuclee, Allwinner, ce este tactat la o frecvenţă de 2 gigaherţi, procesor grafic pe arhitectură de 64 de biţi Power VR G6230, 2 gigabiţi de memorie operativă şi 32 de gigabiţie memorie internă de stocare a datelor.

Aparatul a primit şi o cameră frontală de doi megapixeli, una de cinci megapixeli pe spate şi un acumulator de 8 000 de miliamperi. Toate aceste componente permit rularea sistemului de operare Android 4.4.2. Preţul dispozitivului este de 220 de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu