Cea mai mare fană a prinţului Harry a murit. Care este motivul

O văduvă de război din Australia, în vârstă de 99 de ani, cunoscută drept "cea mai mare fană" a Prinţului Harry, a murit după un episod de pneumonie, scrie agerpres.ro.

Într-o declaraţie postată pe Instagram, familia lui Daphne Dunne a indicat că aceasta a murit la un spital din Sydney, luni, la doar câteva zile după ce împlinise vârsta de 99 de ani.

De-a lungul anilor, Dunne fusese fotografiată de mai multe ori dând mâna cu ducele de Sussex din mulţimea venită să-l întâmpine, inclusiv în octombrie anul trecut, pe treptele Operei din Sydney.

"Simplul fapt de a se opri la Daphne pe stradă şi de a-i strânge mâna a însemnat mai mult ... decât oricine şi-ar fi putut imagina vreodată", a explicat familia femeii.

"Noi, familia ei, am vrea să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi sprijinul acordate lui Daphne".

Săptămâna trecută Daphne primise un mesaj de felicitare de la Prinţul Harry şi de la soţia sa, Meghan, cu ocazia zilei de naştere, despre care mărturisise că "i-a făcut ziua mai bună".

"Nu am ieşit din spital, dar felicitarea m-a făcut să mă simt mai bine", a precizat ea pentru 7NEWS.

Harry a întâlnit-o prima dată pe Dunne în 2015, când a observat medaliile de război ale soţului ei pe care femeia le purta la piept.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu