Cea mai mare familie din lume: Un bărbat din India, de 69 de ani, are 39 de soţii şi 86 de copii

Embed:

Dacă pentru cineva este dificil să-şi gosească o soţie, un indian a reuşit să adune într-o singură casă 39 de consoarte. Capul celei mai numeroase familii din lume, Ziona Chana, de 69 de ani, are 86 de copii şi 35 de nepoţi, potrivit CNN. Familia locuieşte într-un sat mic din nord estul ţării. Toţi bărbaţii din familie sunt tâmplari.

Toţi cei 160 de membrii ai celei mai numeroase familii din lume locuiesc într-un bloc cu patru etaje cu 22 de dormitoare.

"Cred că Dumnezeu a ales să se întâmple aşa. Cei care se nasc în această familie nu vor să o părăsească şi continuă tradiţia. Aşa că noi continuăm să ne înmulţim", spune capul celei mai numeroase familii din lume Ziona Chana.

Familia sacrifică animale de trei ori pe săptămână, iar pentru fiecare mâncare non vegetriană, sunt sacrificate câte 30 de găini şi câte un porc gigant. Pentru fiecare masă sunt folosite câte 25 de kilograme de orez şi peste 40 de kilograme de cartofi. Treburile sunt bine organizate în această familie. O parte din femei gătesc, o altă parte pun masa, iar altele fac curat după mâncare. Ziona s-a căsătorit la 17 ani. Cea mai în vârstnică soţie are 70, iar cea mai tânără - 31 de ani.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu