Cea mai înaltă clădire din lume și celebra Times Square, luminate în culorile României

Embed:

Cea mai înaltă clădire din lume și celebra Times Square, luminate în culorile României Bruj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, este luminată duminică seara în culorile steagului românesc, de Ziua Națională a României, informează Europa FM. Și în Times Square, din New York, cea mai cunoscută piață din lume, a fost afișat tricolorul, de Ziua Națională a României.

Inspirată de o abstractizare a florii Hymenocallis, Burj Khalifa este realizată din trei secțiuni dispuse în jurul unui nucleu, fiecare dintre aceste secțiuni fiind colorate duminică seara în câte o culoare specifică drapelului României: albastru, galben și roșu.

Clădirea Burj Khalifa, înaltă de 828 m, este un simbol pentru Dubai și Emiratele Arabe Unite, fiind considerată una dintre minunile ingineriei moderne. Și în cea mai cunoscută piață din lume, Times Square din New York, a fost afişat tricolorul românesc cu ocazia Zilei Naționale a României.

Steagul României a fost afişat pe ecrane de dimensiuni impresionante sub forma unei reclame pentru apa minerală Aqua Carpatica. Pe pagina brandului de apă minerală a apărut și o scurtă înregistrare video cu imaginile afișate pe clădirile emblematice din centrul orașului american New York.

”România promovată pe celebrele ecrane din Times Square, New York de Ziua Națională. Drapelul național, munții Carpați și dulcele grai românesc se văd astăzi pe celebrele ecrane din Times Square, New York. Mulțumim României și românilor de pretutindeni” – este mesajul care a însoțit imaginile publicate pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

loading...

Lasă un comentariu