Cea mai frumoasă polițistă din Germania, părăsită de iubit, după o relație de 10 ani

Adrienne Koleszar, considerată cea mai frumoasă polițistă din Germania, le-a transmis celor 700.000 de fani care o urmăresc pe rețeaua Instragram că este singură, după ce a pus capăt unei relații amoroase de 10 ani. Tânăra a dezvăluit că iubitul ei ajunsese "într-o lume în care nu a vrut niciodată să intre". 

Cea mai frumoasă polițistă din Germania a anunțat că s-a despărțit de iubit, din cauza că ea a devenit o vedetă pe rețeaua Instagram.

Adrienne Koleszar le-a spus fanilor ei că a pus capăt relației de 10 ani pe care a avut-o cu iubitul ei 

Tânăra de 34 de ani a publicat o fotografie cu ea și iubitul ei ținându-se de mână, scrie Daily Mail.

„Fără răspunsuri, multe întrebări. Tu, în public. Într-o lume în care nu ți-ai dorit niciodată să fii. Însă eu am vrut-o. Absolut. Cu orice preț.” „Egocentrism, pur egocentrism. Și protecție. (…) 10 ani, s-au întâmplat multe, cu suișuri și coborâșuri. Nimic nu mai e așa cum era. Acum o spun deschis: Suntem liberi. Doi oameni. Noi șanse. (…)

La începutul lunii ianuarie, Adrienne Koleszar, care publică frecvent imagini cu bikini, a anunțat că revine în Poliția din Dresden, după o pauză de șase luni.

Într-un clip publicat pe Youtube, tânăra a spus că a discutat cu șeful ei încă din luna decembrie ca să lucreze din nou în Poliție. Superiorul ei i-a spus că își poate relua activitatea, cu condiția de a publica mai puține fotografii și filmulețe pe Instagram. „Nu îmi este teamă să mă întorc la serviciu, să patrulez și să lucrez în ture. Sunt convinsă că (pozele de pe Instragram) nu îmi vor afecta munca„, a scris cea mai frumoasă polițistă din Germania, conform sursei citate. Adrienne Koleszar este considerată ca fiind cea mai frumoasă polițistă din Germania.

Are un trup foarte bine lucrat la sala de sport, o siluetă de vis și arată spectaculos. Blonda este o apariție fermecătoare, indiferent în ce ipostază s-ar fotografia, scrie libertatea.net

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu