Cea mai frumoasă fetiţă din lume împlineşte MAJORATUL. Cum arată

La doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris”, într-un pictorial spectaculos,  fapt pentru care a fost supranumită rapid cea mai frumoasă fetiță din lume.

Astfel, a devenit celebră în întreaga lume, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă și atrage toate privirile când iese din casă.

Pe 5 aprilie, franțuzoaica Thylane Blondeau va împlini 18 ani. Nu mai seamănă deloc ca în imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta s-a scshimbat foarte tare, a renunțat la pletele blonde, optând pentru o culoare mai închisă, dar pe zi ce trece devine mai frumoasă. Drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu ea.  Thylane a avut o apariție de senzație la o petrecerea caritabilă din Londra,  capitala Angliei. Potrivit The Sun, a ales să poarte o ţinută de inspiraţie anii ’80, cu o rochie neagră cu umeri cu o croială specială,  accesorizată cu o pereche de pereche de sandale cu diamante.

La vârsta de doar 4 ani, a urcat pentru prima dată pe podium când a prezentat pentru Jean Paul Gaultier. Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea L’Oréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu