Cea mai deosebită rochie de mireasă! Este făcută exclusiv din flori naturale

Embed:

O mireasă din Timişoara a purtat la nuntă o rochie cu totul ieşită din comun, făcută exclusiv din flori naturale, de culoare albă. Pentru crearea rochiei, mai multe florărese au lucrat şase ore şi au folosit câteva mii de flori.

Ioana Selner a vrut să aibă cea mai frumoasă rochie de mireasă. A ales ceva într-adevăr deosebit, o rochie realizată din câteva mii de flori albe de liziantus.

Mireasa a fost în al nouălea cer când a văzut că rochia îi vine perfect. Ce-i drept, nu va putea să o păstreze mult timp. "Este superbă, este aşa cum mi-am imaginat-o. Mi-am asumat toate riscurile, am mers pe mâna Ancăi, am zis ori la bal, ori la spital, nu am rochie de rezervă", a mărturisit .

O astfel de rochie este extrem de greu de realizat. Florile sunt desprinse de pe tulpini şi aşezate cu migală, una câte una, pe un manechin, până când întreaga creaţie este gata. Costul unei astfel de rochii este între 3.000 şi 5.000 de euro, în funcţie de complexitatea modelului şi de florile alese.

"Ea are o bază din material textil, puţin cauciucat. De asemenea, are nişte întărituri mai speciale de plastic, dar şi metalice, să o poată purta mireasa şi să fie cât de cât comodă", a menţionat Simona Noroc, artist floral.

Iar pentru că fragilitatea rochiei exclude posibilitatea ca mireasa să se urce într-o maşină, ea a ales şi o modalitate mai puţin obişnuită de a ajunge de la florărie la biserică: un segway, vehicul cu motor, pe două roţi, asemănător unei trotinete.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu