Cea mai cunoscută actriță chineză a dispărut fără urmă de două luni. Sunt speculații că ar fi fost arestată

Fan Bingbing, o actriță care peste 3 zile ar trebui să împlinească 37 de ani, a dispărut fără urmă de două luni. Cunoscuta actriță, cea mai bine plătită din țara ei, s-a făcut cunoscută prin rolurile din filmele Blink și X-men, scrie libertatea.ro.

Femeia n-a mai fost văzută în public de doi ani, iar pe rețelele de socializare n-a mai avut nici un pic de activitate. Sunt speculații că ar fi fost arestată de autoritățile chineze.

Ea este și imaginea unui brand de vitamine din Australia, dar nimeni nu știe ce e cu ea și de ce nu-și mai onorează nici contractele publicitare.

Fan Bingbing este, de asemenea, cântăreață, prezentatoare tv, model, dar și una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și o fashion icon, fiindcă e mai mereu prezentă pe covorul roșu la diverse evenimente.

Cui Yongyuan, un realizator tv din China, a publicat în mai documente prin care a arătat că Fan Bingbing a încercat să fenteze statul la plata impozitelor. 

Ea ar fi avut câte două seturi de contracte pentru activitățile sale, unul cu sumele reale încasate, și altul cu sume mult mai mici, pe care-l ducea la fiscul chinez.

Există și zvonuri că actrița ar fi fost plasată "sub control și că urmează să-și afle pedeapsa legală". Alte voci susțin că evaziunea fiscală ar fi doar vârful icebergului problemelor sale cu legea, ea fiind bănuită și de corupție.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu