Cea mai bună jucătoare de tenis din lume şi-a confirmat încă o dată statutul

Embed:

Serena Williams şi-a mai confirmat încă o dată statutul de cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Americanca a fost desemnată "Tenismena anului" în circuitul WTA, titlu pe care l-a primit pentru a şaptea oară în carieră.

Serena Williams a primit 79 la sută din voturi şi a fost desemnată cea mai bună jucătoare din 2015. Tenismena din SUA a câştigat în acest an trei titluri de Mare Şlem, precum și turneele WTA de la Miami și Cincinnati. Pe locul doi în top s-a clasat Garbine Muguruza, iar pe trei Flavia Penetta.

Serena Williams a fost desemnată cea bună tenismenă a anului pentru a şaptea oară. Cele mai multe titluri le are Steffi Graf. Ea a fost aleasă cea mai bună tenismană de opt ori.

Cu trei trofee în 2015, Shenzhen, Dubai și Indian Wells și cu alte două finale, Toronto și Cincinnati, Simona Halep, locul 2 mondial, a înregistrat 49 de victorii și 17 meciuri pierdute, dar WTA nu a selectat-o pentru acest sondaj.

Daria Gavrilova din Rusia a fost numită revelaţia anului în circuitul WTA, iar jucătoarea din SUA, Venus Williams s-a impus la categoria "Revenirea anului".

Câştigătoarele au fost desemnate în urma voturilor jurnaliştilor, dar şi a fanilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu