Cea de-a 63-a ediţie a Premiilor Emmy şi-a anunţat nominalizările la 16 categorii

Embed:

Joi au fost anunţate nominalizările la 16 categorii la cea de-a 63-a ediţie a Premiilor Emmy. Printre producţiile care domină topul şi au adunat cele mai multe nominalizări se numără serialele "Mildred Pieces" şi "Mad Men".

Serialul "Mildred Pierce" şi-a adjudecat cele mai multe nominalizări, 21 la număr. Filmul este un remake al peliculei cu acelaşi nume din 1945. Din distrubuţia filmului fac parte actori precum Kate Winslet şi James Cain. Pelicula tratează viaţa unei mame singure, ce luptă să câştige dragostea fiicei sale, iar acţiunea are loc în timpul Marii Depresiuni, la Los Angeles.

Serialul "Boardwalk Empire", al cărei producător executiv este Martin Scorseze are 18 nominalizări. Acţiunea filmului are loc la începutul Prohibiţiei, în Atlantic City, iar personajul princiapl este Enoch Thompson, un politician implicat în afaceri dubioase.

Un alt serial foarte bine cotat este "Mad Men", care a primit 19 nominalizări. Lansat în 2007, filmul o are în prim plan pe Don Draper, angajată la o agenţie de publicitate din New York.

Cea de-a 63-a ediţie a Premiilor Emmy va avea loc pe 18 septembrie şi va fi transmisă de către postul TV FOX. Premiul Emmy este un trofeu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu