Cea de-a 27-a ediţie a Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu" s-a încheiat

Embed:
Cea de-a 27-a ediţie a Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu" s-a încheiat aseară. Ultima zi de spectacol a adunat sute de spectatori, care au mers să-i asculte pe marii cântăreți de operă.

Pe scenă au evoluat artiști din Italia, Spania, Rusia și Franța. Printre ei, și soprana moldoveancă Diana Axentii, care evoluează de mai mulți ani în Franța.

"Sunt foarte fericită că particip. Este prima dată când evoluez în spectacole în teatrul nostru, în republică. Îmi pare bine că m-au invitat și sper să fie un început", a spus cântăreața de operă, Diana Axentii.

"Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să particip în cadrul Festivalului "Maria Bieșu", alături de artiști de talie mondială. E o mare plăcere pentru că suntem foarte mulți soliști și aștept să mă întorc şi la anul", a spus cântărețul de operă din Italia, Nester Mertorell.

"Emoțiile sunt ca și la prima ediție, sunt de nedescris. Este un eveniment foarte important pentru țara noastră, eveniment cultural de o mare anvergură", a spus cântărețul de operă, Ion Timofti.

"Este o dublă plăcere în cadrul festivalului, dacă pot să-i spun așa, și duble emoții", a spus cântărețul de operă, Veaceslav Timofti.

Cei prezenți în sală au rămas impresionați de spectacolul muzical.

"Mi-au plăcut absolut toți artiștii care au interpretat."

"A fost o seară minunată, totul a fost superb. Interpreții au cântat la cel mai înalt nivel. Foarte plăcut."

"Un colaj de piese deosebite. Sunt voci superbe, oaspeți care au venit să ne încânte. O seară nemaipomenită. Trăim sentimente de exaltare sufletească."

Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu" a început în data de șapte septembrie și a durat 8 zile.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu