Ce vorbesc femeile cu prietenele lor după o partida de dragoste. Cele 7 secrete pe care nici un bărbat nu şi-ar dori să le ştie

“Sărută şi nu spune” este o noţiune care aparţine trecutului, au recunoscut femeile care au spus că adoră să disece discutând momentele intime cu prietenele lor. Un studiu recent a restrâns subiectele de discuţie la 7 teme care au fost analizate în conversaţiile purate între femeile active sexual.

La studiu au participat 8,407 de femei din 21 de ţări. Femeile au fost întrebate ce observă în timpul unei partide de sex şi ce povestesc mai târziu prietenelor lor, scrie libertatea.ro

Bărbaţii pot fi siguri că de fiecare dată când vor fi cu o femeie în pat, următoarele 7 subiecte vor fi discutate mai târziu:

Durata întâlnirii este întotdeauna un subiect fierbinte pentru femei. Sincronizarea este totul, iar ea va observa cât timp i-a luat lui să o abordeze, să o invite acasă la el, orele sau zilele pe care le-au petrecut în dormitor. Cât timp a durat preludiu şi dacă au făcut sex mai mult de o dată, în cât timp şi-a revenit el între partidele de amor?

Mărimea este un subiect fierbinte, dar bărbaţii mai puţin dotaţi se vor simţi uşuraţi să afle că asta nu este factorul principal în rangul pe care îl atribuie femeile în dormitor. Mărimea bărbăţiei este însă primul lucru despre care prietenele întreabă, dar ce este important este cum “a compensat” şi ce tehnică a folosit pentru a se asigura că femeia a fost satisfăcută.

Cuvintele spuse în pat contează. Ce i-a spus femeii înainte de a face dragoste este important, ce i-a spus în timpul partidei de amor, cât este el de autoritar în pat, este şi tandru? I-a spus că o iubeşte în primele 5 secunde? Toate acestea sunt luate în calcul şi discutate de femei cu prietenele lor cele mai bune.

Epilarea la bărbaţi este un subiect masiv de conversaţie pentru femei. Ele vor verifica să vadă dacă un bărbat este tuns, epilat cu ceară, ras, stilat sau natural din vârful capului până la vârful degetelor de la picioare. A fi epilat în zona genitală la bărbaţi este o chestiune de preferinţă personală, dar doamnele spun că un mod bun de a gândi acest lucru este: ce preferi la alţii se reflectă şi la tine.

Mirosul şi gustul sunt factori semnificativi pentru toate femeile. A fumat, a băut alcool, s-a spălat pe dinţi înainte să facă dragoste?  Pielea lui a fost sărată, dulce, transpirată? A avut grijă să-şi asigure partenera că este curat şi pregătit? Absolut fiecare detaliu este luat în considerare, iar domnii ar fi sfătuiţi să facă un duş rapid înaintea partidei de sex dacă vor ca partenera lor să fie generoasă în pat.

Disperarea unui bărbat şi dorinţa lui de o avea “aici şi acum” vor reprezenta cu siguranţă subiectul de conversaţie numărul 1. Desigur domnii ar trebui să se asigure că partenara este deschisă ideii de a face sex într-o toaletă publică sau într-un parc. Uneori, faptul că partida a început pe holul casei şi s-a încheiat pe podeaua bucătăriei este de ajuns.

Vigoarea unui bărbat este extrem de importantă pentru femei. Cât timp bărbatul se va păstra “în formă”, contează pentru doamne. Cu cât partida de sex va dura mai mult, cu atât va avea ce povesti prietenelor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu