Ce trebuie sa faci ca sa nu fii spionat pe Facebook

Facebook-ul este o platformă de socializare de unde toată lumea află ce a făcut fiecare persoană pe care o are în lista de prieteni sau nu neapărat. De multe ori, profilele de Facebook pot fi urmărite de orice utilizator al acestei rețele de socializare dacă acestea nu sunt setate ca private. În cazul în care simți că ești spionat pe Facebook trebuie să faci câteva setări ușoare, care te vor feri însă de neplăceri.

Iată ce trebuie să faci dacă nu vrei să fii spionat pe Facebook: Da clic pe meniul unde apar trei linii orizontale în partea dreaptă sus, apoi da click pe opțiunea „Comenzi rapide de confidențialitate”, apoi pe "Revedeți câteva opțiuni de confidențialitate importante".

Acolo poți alege informațiile pe care dorești să le împărtășești cu alți utilizatori. Intră apoi la configurări, alege opțiunea Setările contului și mergi la Securitate. Da click pe Securitate și conectare și astfel vei putea fi anunțat mereu de câte ori contul tău este accesat. Acesta arata oră, locul și dispozitivul de pe care a fost accesat contul tău.

Dacă nu recunoști un cont de conectare este foarte probabil ca o persoană să te spioneze pe Facebook. În acest caz este foarte importantă să alegi opțiunea Închide toate sesiunile. Pentru a-ți proteja contul, schimbă parola și dă click pe Primirea alertelor despre autentificările nerecunoscute, scrie ele.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu