Ce trebuie să facă Barack Obama ca Michelle să-l PĂRĂSEASCĂ. Declaraţia soţiei fostului preşedinte SUA

Barack Obama a glumit că soția lui îl va părăsi dacă va mai candida vreodată pentru o funcție politică. Declarația a fost făcută la Berlin în timpul unei întâlniri cu tineri din toată Europa, scrie libertatea.ro.

Prezent la Berlin pentru a-și promova ”Fundația Obama” și a discuta cu tinerii despre subiecte precum schimbările climatice, inegalitatea și naționalismul, fost președinte a dovedit că nu și-a pierdut simțul umorului, care l-a făcut celebru în timpul celor două mandate prezidențiale.

Întrebat dacă plănuiește să revină în politică, el a explicat că organizația care îi poartă numele este apolitică și apoi a făcut gluma despre Michelle Obama. „Am deținut ultima mea funcție politică. Michelle m-ar părăsi dacă aș candida din nou”, a spus fostul președinte.

Declarația lui a fost întâmpinată cu râsete de către audiență, în timp ce el și-a continuat discursul cu o expresie serioasă. În timp ce el a exclus o întoarcere în politică, soția sa a fost chestionată de mai multe ori cu privire la o eventuală candidatură pentru funcția de președinte al SUA.

Recent ea a fost întrebată de Jimmy Kimmel dacă a fost „abordată în mod serios” de cei care o vor în Biroul Oval. „Nu, n-am avut nici o conversație serioasă cu nimeni despre asta, pentru că nu este ceva ce mă interesează sau ceva ce voi face vreodată”, a răspuns fosta primă doamnă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu