Ce titlu va purta copilul Prinţului Harry şi al Ducesei de Sussex

Anunțul că Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul copil a stârnit mare vâlvă în Marea Britanie. Copilul care se va naște în primăvara anului viitor va schimba ordinea succesiunii la tronul britanic, scrie Digi24.ro.

Copilul va fi al 7-lea în succesiunea la tronul Casei Regale, după tatăl său, Prințul Harry, împingându-l pe unchiul lui Harry, Ducele de York, pe locul 8.

Însă, copilul nu va primi titlul de "prinț" sau "prințesă". Această regulă poate fi schimbată doar de Regină. În schimb, va primi titlul de Conte de Dumbarton sau Contesa de Mountbatten-Windsor, scrie Daily Mail.

Palatul Kensington a anunțat luni că Ducesa de Sussex este însărcinată cu primul copil.

"Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așeaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019", se arată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu