Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru începutul săptămânii viitoare

Embed:

Mâine, izolat vor fi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se așteaptă 22 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se vor atesta 24 de grade, iar la Tiraspol 25 de grade. La Leova maxima va fi de 26 de grade, iar la Comrat și Cahul de 27 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 18 grade, iar mâine 25 de grade și ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. În următoarele zile vremea nu se va schimba. Maximele vor oscila între 24 și 26 de grade Celsius, iar marți și miercuri vor fi ploi cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Roma se vor înregistra 34 de grade, iar la Madrid cu trei grade mai puțin. La Paris se așteaptă 25 de grade, iar la Londra 21 de grade. La Berlin vor fi 19 grade. La Belgrad sunt anunțate 28 de grade, iar la Budapesta cu două grade mai puțin.

La Viena maxima va fi de 24 de grade, iar la Praga și Varșovia de 22 și, respectiv, 20 de grade. La Atena soarele va străluci și se vor înregistra 38 de grade. La Ankara vor fi 31 de grade.

La București sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 30 de grade. La Kiev se așteaptă 23 de grade, iar la Moscova cu un grad mai puțin.

loading...

Lasă un comentariu