Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru începutul săptămânii viitoare

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil iar în nordul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 28, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 30 de grade, la Leova vor fi 31, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 19 grade, iar mâine se aşteaptă 30. În următoarele zile sunt posibile ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 31 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 32 de grade Celsius, la Paris, 26, iar la Londra, 19. La Berlin se vor înregistra 27 grade, la Roma, 30, iar la Viena, 25.

La Praga, Varşovia şi Budapesta se aşteaptă 24 de grade, iar la Belgrad, cu două mai mult. Valori de 31 de grade se anunţă la Bucureşti, iar 32, la Atena.

În capitala Ucrainei sunt prognozate 30 de grade Celsius, iar la Ankara, cu unul mai puţin. În capitala Rusiei maxima va ajunge la 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu