Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru începutul săptămânii viitoare

Embed:

Mâine, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 24 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 25, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 27 de grade Celsius, iar la Leova se aşteaptă 28. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 29 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 15 grade, iar mâine se aşteaptă 27. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar pe alocuri sunt posibile ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 25 și 31 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 17.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros, iar în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 28 de grade Celsius. La Paris şi la Roma se vor înregistra 20, iar la Berlin va fi cu unul mai mult. La Londra sunt prognozate 18, în timp ce la Viena vor fi 23 de grade Celsius.

Tot 23 se aşteaptă şi la Budapesta, pe când la Praga, Varşovia şi Belgrad vor fi 24. La Bucureşti şi la Ankara meteorologii anunţă temperaturi de 28 de grade, iar la Atena cu unul mai puţin. În capitala Ucrainei şi la Moscova maxima va ajunge la 25, respectiv, 19 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu