Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru ajunul Paştelui. Anunţul meteorologilor

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade, iar la Bălți cu un grad mai puţin. La Orhei se aşteaptă 22 de grade, în timp ce la Tiraspol cu un grad mai mult. La Leova valorile vor ajunge până la 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maximele vor fi de 25 de grade.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă nouă grade, iar mâine, se vor înregistra până la 23 de grade. În weekend cerul va fi variabil, iar la începutul săptămânii viitoare va ploua. Ziua, maximele vor ajunge până la 24 de grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între patru şi 11 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, pe alocuri vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor arăta 22 de grade Celsius, în timp ce la Paris vor fi 13 grade. La Londra se vor înregistra 11 grade, la Berlin sunt anunţate 19 grade, iar la Viena: 18. La Roma va fi mai cald, cu valori de 21 de grade Celsius.

La Praga temperaturile vor ajunge până la 16 grade, la Varşovia 22 de grade, la Budapesta se anunţă 18 grade, pe când în capitala Serbiei va fi cu un grad mai puţin. La Bucureşti se vor înregistra maxime de 26 de grade, la Atena: 24, în timp ce la Kiev şi Ankara valorile vor fi de 22 de grade Celsius. În capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 23 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu