Ce surprize ne pregăteşte vremea la început de săptămână

Embed:

Mâine, în toată ţara vremea se încălzeşte uşor. La Briceni și Soroca se vor înregistra două grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai cald. La Orhei se aşteaptă patru grade. La Tiraspol, Leova şi Comrat se anunţă şase grade, iar la Cahul termometrele vor indica şapte grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi minus trei grade, iar mâine cinci grade Celsius. În următoarele zile termometrele vor indica temperaturi mai generoase. Maximele vor oscila între patru şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus trei şi şase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 15 grade. La Paris şi Londra va ploua şi vor fi 11 şi, respectiv, 12 grade. La Berlin se anunţă şapte grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 19 grade Celsius. La Viena termometrele vor indica opt grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. Patru grade se aşteaptă la Varşovia. La Budapesta vor fi 11 grade, iar la Belgrad 14.

În capitala României se vor înregistra nouă grade. La Atena maxima va fi de 20 de grade, iar la Ankara 12. La Kiev şi Moscova se aşteaptă temperaturi negative de minus unu şi, respectiv, minus trei grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu