Ce surprize ne aduce vremea mâine și în următoarele zile. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în țară cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Tiraspol 30 de grade Celsius. La Leova se vor înregistra 31 de grade, iar Comrat și Cahul sunt prognozate 32 de grade.

În Capitală, în această noapte vor fi 19 grade, iar mâine 30 de grade. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Joi și vineri sunt anunțate ploi de scurtă durată cu descărcăi electrice și maxime de până la 27 de grade. În weekend sunt prognozate până la 24 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 36 de grade, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Berlin și Roma sunt prognozate 33 de grade Celsius.

La Londra se vor înregistra 27 de grade și va ploua. La Praga și Budapesta maximele vor fi de 32 de grade, iar la Viena cu un grad mai puțin. La Varșovia sunt anunțate 30 de grade, iar la Belgrad 29 de grade și ploi cu descărcări electrice.

La Atena termometrele vor arăta 33 de grade. La București și Ankara vor fi 30 de grade, iar la Kiev cu două grade mai puțin. La Moscova meteorologii prognozează 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu