Ce surprize ne aduce vremea în următoarele zile şi ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol 13. La Leova sunt prognozate 14 grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 15 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se așteaptă trei grade, iar mâine, se vor înregistra 13 de grade Celsius. În următoarele zile se vor menţine maxime de până la 16 grade. Noaptea termometrele vor indica între -1 şi plus patru grade Celsius. La începutul săptămânii viitoare va ploua slab.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma se vor înregistra 21 de grade. La Paris şi Berlin vor fi 18 grade. La Londra termometrele vor indica 11 grade. La Viena sunt prognozate 19 grade, iar la Praga, Budapesta şi Belgrad 18. La Varşovia maxima va fi 15 grade.

În capitala României se aşteaptă 16 grade, iar la Atena cu un grad mai mult. În capitala Turciei cerul va fi acoperit de nori şi nu va fi mai cald de 14 grade. La Kiev se anunţă şapte grade, iar la Moscova patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu