Ce spune procurorul Dumitru Robu despre dosarul pe numele lui Greceanîi

Procurorul Dumitru Robu susține că nu este intentată o cauză penală pentru fraudă bancară pe numele soțului Zinaidei Greceanîi. 

"Eu nu o să afirm declarații a politicului, însă în răspunsul Procuraturii Anticorupție este menționat că referitor la nerambursarea creditelor este intentată o cauză penală din anul 2017. Nu este intentată cauza penală în privința persoanei, dar este intentat pe faptă, iar acolo se referă la nerambursarea mai multor credite, inclusiv și firmapersoana juridică", a declarat Dumitru Robu.

Totodată, deputata Partidului Politic ȘOR Marina Tauber spune că Procuratura Anticorupţie i-a dat un răspuns prin care confirmă faptul că pe numele soţului Zinaidei Greceanîi a fost pornită o cauză penală privind jaful din sectorul bancar. Declaraţiile au fost făcute, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

CITEȘTE ȘI: Marina Tauber: Procuratura Anticorupţie a confirmat că pe numele soţului lui Greceanîi a fost pornit dosar penal (DOC)

PUBLIKA.MD amintește că și Procuratua Anticorupție a anunțat astăzi că pe numele cetățeanului Alexei Greceanîi nu există dosar penal pentru fraudă bancară.

CITEȘTE ȘI: Procuratura Anticorupție: Pe numele lui Alexei Greceanîi nu există dosar penal privind frauda bancarăloading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu