Ce spun candidaţii la prezidenţialele din Ucraina, după anunţarea PRIMELOR rezultate ale voturilor

Embed:
După anunţarea primelor rezultate, Vladimir Zelenski s-a arătat încrezător în victorie în turul doi.

"Sincer vorbind, contează mai puţin cu cine voi concura în turul doi al alegerilor. Suntem tineri şi nu vrem să vedem trecutul în viitorul nostru, al ţării noastre", a spus Vladimir Zelenski, actor de comedie din Ucraina.

După anunţarea primelor rezultate, Petro Poroşenko a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut, menţionând că Ucraina a susţinut testul alegerilor democratice cu succes.

"Vreau să le mulţumesc alegătorilor care nu au ţinut cont de mizeria apărută în presă şi au susţinut intrarea Ucrainei în NATO şi UE, precum şi încheierea dependenţei de Rusia. Sunt convins că în turul doi cetăţenii responsabili vor creşte la număr", a spus Petro Poroşenko, actualul preşedinte al Ucrainei.

În acelaşi timp, fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko, a declarat că nu crede în rezultatele emise de exit poll, emise la scurt timp după închiderea secţiilor de votare şi nici în sondajele sociologice, întrucât pentru ambele s-a plătit pentru a arăta cifre eronate.

"Mă adresez public: nu credeţi datelor sociologice, prezentate de exit-polluri, ca fiind adevărul în ultimă instanţă. Sunt date absolut mincinose şi manipulatorii", a comunicat Timoşenco.

Prezenţa la vot a fost de aproximativ 65 la sută din alegători.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu