Ce spun astrele: Nativii din Gemeni sunt îndemnaţi să-şi tempereze orgoliul, iar Leii să-şi păstreze calmul

Embed:

BERBEC: Astăzi, s-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate. Veţi fi nevoit să vă schimbaţi programul, deoarece oaspeţii vă vor ruga să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate.

TAUR: În prima parte a zilei, sunteţi preocupat de afaceri. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptaţi. Vă va aduce beneficii importante pentru bugetul familiei.

GEMENI: Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul.

RAC: Sunteţi irascibil, din cauza unui eşec în afaceri. Încercaţi să treceţi peste asta. Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă.

LEU: Vi se amână plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante, care trebuie finalizate urgent. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să evitaţi o ceartă, care ar putea avea urmări neplăcute.

FECIOARĂ: Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile.

BALANŢĂ: Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu grave consecinţe. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise!

SCORPION: Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi moderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale.

SĂGETĂTOR: Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec ce v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de o persoană cu experienţă!

CAPRICORN: S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă, din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi, pentru că asta ar putea să vă afecteze grav sănătatea.

VĂRSĂTOR: În cursul dimineţii, aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Vă sfătuim să nu vă îngrijoraţi şi să nu tensionaţi relaţiile cu familia.

PEŞTI: Sunteţi indispus, pentru că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Vă sfătuim să vă petreceţi ziua în compania prietenilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu