Ce spun astrele: Nativii din Gemeni şi Racii sunt îndemnaţi să amâne întâlnirile de afaceri

SĂGETĂTOR: S-ar putea ca explicaţiile dumneavoastră să nu fie suficient de convingatoare şi să fiţi înţeles greşit. Nu uitaţi că vorba dulce, mult aduce.

CAPRICORN: Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

VĂRSĂTOR: Aţi făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simţiţi epuizat. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să aveţi răbdare. În curând, un prieten vă va propune o colaborare.

PEŞTI: În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat.

BERBEC: Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul şi limitaţă-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin.

TAUR: Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru.

GEMENI: Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite.

RAC: Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri.

LEU: Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri.

FECIOARĂ: În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu va implicaţi în activităţi importante.

BALANŢĂ: Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperaţi orgoliul şi încăpăţânarea.

SCORPION: Survin evenimente neaşteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu