Ce se spune despre forma buricului tău

Oamenii de ştiinţă au descoperit corelaţii uluitoare între forma buricului şi starea de sănătate. Potrivit Hufffington Post, există 4 tipuri de buric care pot furniza foarte multe imformaţii despre purtător.

1.Forma mică și umflată: Dacă ai această formă, înseamnă că ești mai vulnerabil la viruși și gripă. Drept urmare, este foarte important să începi să consumi mai multe alimente și băuturi care să îți întărească sistemul imunitar.

2.Buricul ascuns: Persoanele care au această formă a ombilicului sunt mai predispuse la dezvoltarea unor probleme digestive. De asemenea, persoanele cu acest tip de buric suferă, cel mai adesea, de obezistate. Mai mult decât atât, spre deosebire de ceilalți indivizi, cei care au această formă au șanse mai mari să devină depresivi.

3.Forma unei migdale: Această formă indică probleme musculare și dureri osoase. Dacă îl ai, este posibil, de asemenea, să fii mai expus migrenelor severe și, mai mult decât atât, buricul care are această construcție poate fi un semn al oaselor fragile.

4.Forma literei „U”: Dacă ai această formă a ombilicului, înseamnă că ești predispus la boli de piele și de rinichi. În plus, defectele congenitale pot fi cauzate de această formă a buricului.

În cazul în care observaţi vreo schimbare la buricul dumneavoastră, medicii recomandă să mergeţi de urgenţă la un control de rutină, scrie b1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu