Ce se întâmplă dacă cineva aprinde o lumânare invers pentru tine. Este mai rău decât credeai

Oamenii sunt atraşi de lucruri care provin din sfera magiei sau a superstiţiei. În acest mod, în rândul multor creştini îşi fac apariţia câteva practici care dăunează "sănătăţii" creştin-ortodoxe, scrie realitatea.net.

Printre practicile care ţin de lumea mistică se numără şi aprinderea candelei în casă ca îngerul ei să vegheze casa, aprinderea candelei sau a lumânării pentru a-ţi pune o dorinţă şi aprinderea candelei timp de 24 de ore.

Arderea lumânărilor invers, cu partea de sus în jos, este un lucru absolut greşit, căci lumânarea este simbol al jertfei şi rugăciunii curate. Acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia, căci lumânarea având fitil de sus până jos, tot va arde, chiar dacă îi este schimbată poziţia.

 În legătură cu numărul fix de pachete sau de lumânări, subliniem faptul că nimeni şi nimic nu poate condiţiona facerea de bine sau milostenia.

Când dăruieşti ceva, nu contează numărul şi cantitatea, ci credinţa şi dragostea cu care le împarţi. Acestea sunt lucruri care nu aduc nici un folos pentru că sunt utilizate în mod greşit şi aduc pagubă credinţei şi practicii credinţei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu