Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile

Mâine, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra minus două grade, iar la Orhei va fi minus unul. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă un grad. La Comrat termometrele vor indica două grade, iar la Cahul, trei.

În Capitală, cerul va fi variabil. La noapte temperatura va ajunge la minus nouă grade. Ziua va fi un grad. În următoarele zile termometrele vor indica între un grad şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus 10 şi un grad Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid termometrele vor indica 13 grade, iar la Roma va fi cu unul mai mult. La Paris se aşteaptă 11 grade, la Londra nouă, iar la Berlin cu unul mai puţin. La Viena sunt prognozate şapte grade, iar la Praga, şase.

La Varşovia, Belgrad şi Budapesta se aşteaptă patru grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Zero grade vor fi în Capitala României. La Atena se vor înregistra opt grade, iar la Ankara temperatura va scădea până la minus unul. La Kiev termometrele vor indica minus un grad, iar la Moscova, minus şapte.

loading...

Lasă un comentariu