Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile şi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 27, iar la Tiraspol, 28. La Leova meteorologii anunţă 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 30.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 13 grade, iar mâine vor fi 28. În următoarele zile, maximele vor oscila între 26 şi 29 de grade, iar minimele, între 8 şi 11.

De menţionat că Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 11 septembrie, din cauza lipsei de precipitaţii. 

Mâine, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 26 de grade Celsius, iar la Londra se aşteaptă 23 de grade. La Paris sunt prognozate 24 grade, în timp ce la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Roma maxima va fi de 31 de grade Celsius.

La Viena se vor înregistra 23 grade, în timp ce la Praga şi Belgrad se aşteaptă 28 de grade Celsius. La Varşovia meteorologii anunţă 24 de grade, iar la Budapesta vor fi 26. 28 de grade sunt prognozate în capitala României, iar la Atena 31 de grade Celsius. La Kiev şi Ankara termometrele vor indica 27 de grade, iar la Moscova 26.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu