Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile şi câte grade vor indica termometrele

Mâine, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 26 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 27, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 29 de grade, iar la Leova se aşteaptă 30. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge la 31 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 18 grade, iar mâine se aşteaptă 29 de grade Celsius. În următoarele zile se va menţine vreme instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 27 și 31 de grade, iar noaptea, între 16 şi 19.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 28 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 20, iar la Londra cu unul mai puţin. La Berlin şi Viena sunt prognozate 27 de grade, în timp ce la Roma vor fi 32. La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 26 de grade Celsius, iar la Budapesta 29.

La Belgrad, Bucureşti şi Ankara, meteorologii anunţă temperaturi de 28 de grade, iar la Kiev cu unul mai mult. În capitala Greciei temperaturile vor ajunge la 33 de grade, pe când la Moscova nu vor depăşi 31 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu