Ce se afla în geanta pe care i-a dat-o Ilan Şor lui Igor Dodon

Embed:
Liderul Partidului "Şor" îl cheamă pe şeful statului să nu tacă şi să anunţe în public, totuşi, ce se afla în geanta transmisă de Ilan Şor lui Igor Dodon. Asta după ce, preşedintele a recunoscut deja că a călătorit în străinătate împreună cu Şor, într-un avion privat.

"Ce a fost în geantă? Despre asta ştie domnul Dodon! El treptat a început să recunoască ceea ce spun eu, deja a confirmat că noi am fost la Monaco, poate în curând o să vă spună şi ce era în acea geantă. Încetișor, dați-i timp", a menţionat liderul Partidului "Şor".

Săptămâna trecută, Ilan Şor a arătat publicului geanta care ar fi fost transmisă lui Igor Dodon, fără să spună însă ce conţinea aceasta. Şor a mai spus că împreună cu Veaceslav Platon a finanţat două campanii electorale ale PSRM, fapt negat de Igor Dodon.

Liderul Partidului "Şor" a mai declarat că în cei aproape doi ani şi jumătate de când este preşedinte, Igor Dodon nu a adus niciun investitor străin în ţară pentru a implementa proiecte pentru oameni. Singurul lucru pe care l-a făcut a fost acela de a-şi repara biroul de la Preşedinţie. Nici măcar de pe urma aşa-numitei amnistii migraționale promovată atât de mult de PSRM și Dodon nu au avut de beneficiat cetăţenii.

"Şeful statului îşi permite să spună în legătură cu cetăţenii lui cuvântul amnistie, de parcă ei sunt nişte criminali. Faptul că ei, din vina lui Dodon, care deja a fost la putere, au ajuns la muncă în Rusia şi de acolo nu se pot întoarce, nu ei sunt criminali, ci el este criminal", a declarat Ilan Şor.

Ilan Șor nu a ezitat să-i amintească lui Igor Dodon şi despre nenumăratele suspendări din funcţie: "Dodon a fost deja de nouă ori eliberat din funcție, așa și nu am înțeles în ce statut se află acum. Însă el la noi este un Dodon reutilizabil, așa și trăim dragi prieteni."

Recent, Ilan Șor a făcut mai multe dezvăluiri despre relaţia apropiată pe care a avut-o cu Igor Dodon şi cu familia acestuia. Asta după ce Dodon l-ar fi ameninţat. Mai exact, un prieten de familie i-a transmis liderului Partidului "Şor" că soţia şi copiii săi vor avea probleme serioase în Rusia, din cauza unor dosare penale orchestrate la solicitarea lui Igor Dodon.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu