Ce să-i faci ca să nu te înşele niciodată, în funcţie de zodie

Ţi-e teamă că e tentat să calce strâmb? Vezi ce trebuie să faci pentru ca iubitul tău să nu te înşele niciodată, potrivit Unica.ro.

Berbec

Trebuie să fii o adevărată provocare pentru el, să-i arăţi că ai o personalitate puternică, să-l contrazici, să-l faci să lupte pentru atenţia ta. Dacă eşti supusă, plictisitoare şi cedezi uşor, în curând nu va mai fi interesat de tine. Gelozia îi menţine interesul viu, aşa că nu strică să flirtezi din când în când cu alţii, dar fără a merge mai departe.

Taur

Taurul te place frumoasă, aranjată, în formă. Dacă nu te mai preocupă aspectul tău, nici pe el nu o să-l preocupe persoana ta. Sexul e foarte important pentru el şi are nevoie de noutăţi în pat. Suprinde-l cu poziţii neaşteptate şi nu refuza fanteziile pe care îţi cere să i le îndeplineşti.

Gemeni

Bărbatul Gemeni se plictiseşte foarte repede. Ca să fie numai al tău, trebuie să fii mereu alta, să fii ca o mamă când are nevoie de protecţie, o amantă focoasă când e excitat, o bucătăreasă excelentă când vrea să mănânce acasă, etc. Schimbă-ţi look-ul cât mai des, adaptează-te în funcţie de dispoziţia lui şi nu te da în lături de la aventurile pe care ţi le propune.

Rac

Are nevoie să fie alintat, îngrijit şi mângâiat, ca şi cum ai fi mama lui. Pentru asta, ai nevoie de multă răbdare, căci nu e uşor să fii tu cea care se ocupă şi de casă, şi de el, care e la fel de neajutorat ca un copil. Dar dacă acasă se simte protejat şi iubit, nu va mai avea nevoie de altă femeie. Nu-i plac aventurile.

Leu

Va fi mereu al tău dacă îi arăţi că el e centrul universului tău, că toată viaţa ta se învârte în jurul lui. E în extaz când simte că cineva îl divinizează şi îi pune în evidenţă calităţile. Laudă-l mereu, fă-i complimente şi ai grijă să nu îl eclipsezi niciodată, ci din contră, să-l ţii mereu în lumina reflectoarelor. Nu trebuie să-i fii superioară din niciun punct de vedere.

Fecioară

Te vrea puternică, frumoasă, aranjată... perfectă. E greu să te ridici la înălţimea aşteptărilor lui, dar dacă reuşeşti să faci asta, fii sigură că nu te va înşela niciodată. Acceptă criticile lui şi încearcă să corectezi ceea ce e în neregulă. Nu îţi pierde niciodată interesul faţă de înfăţişarea ta. Vrea să fie mândru de femeia de lângă el.

Balanţă

Chiar dacă nu pare, sexul e important pentru el. Este elementul care vă poate ţine împreună indiferent ce probleme aveţi. Dar pentru asta, trebuie să te ridici la înălţimea lui în pat. Îi plac experienţele sexuale exotice, vrea să încerce mereu lucruri noi şi trebuie să fii o artistă a sexului ca să-i menţii interesul viu.

Scorpion

Poate rămâne toată viaţa lângă tine dacă îi oferi ceea ce are nevoie: sex pasional şi libertate. Sexul este foarte important pentru el într-o relaţie. De asemenea, urăşte gelozia şi femeile geloase, care nu înţeleg că un flirt este complet nevinovat. Dă-i libertatea de care are nevoie şi nu va fi tentat să calce strâmb.

Săgetător

Este atras de aventură, noutăţi şi experimente, atât sexuale, cât şi de altă natură. Trebuie să fii mereu pregătită pentru o nouă aventură, şi la propriu, şi la figurat. Nu ştii niciodată când vine acasă pregătit să plece cine ştie unde, iar dacă nu eşti gata să mergi cu el, nu se ştie cine îl va însoţi. Ţine mult la libertatea lui şi nu îi place să fie cicălit.

Capricorn

Va fi mereu al tău, dacă ştii să-i fii în acelaşi timp prietenă, amantă, mama, soră, parteneră de afaceri. Comunică deschis cu el, arată-i că poate avea încredere în tine, sfătuieşte-l, colaborează cu el. În acelaşi timp, ai grijă să-i arăţi că nu depinzi de el, că eşti o femeie puternică. Ai grijă de tine şi de cariera ta. Şi, foarte important, ai grijă să nu-l dezamăgeşti.

Vărsător

Nu trebuie decât să... vorbeşti cu el. Pentru Vărsător, la baza unei relaţii reuşite stă comunicarea. Poveşti, schimb de idei, mici bârfe, aceste lucruri crează între voi o complicitate greu de distrus, care vă va ţine împreună mult timp. Dacă eşti mereu gata să vorbeşti cu el, nu va avea nevoie de altcineva.

Peşti

Nu face economie de gesturi romantice şi dovezi de iubire. Dacă simte că eşti doar a lui, că îl iubeşti, că tot ce faci e pentru el, atunci nu va mai avea nevoie de altcineva. Nu îi plac aventurile şi începuturile, aşa că nu îl tentează alte femei odată ce s-a obişnuit cu tine şi are încredere în tine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu