Ce să-i cumperi de 8 Martie? Cadouri pe care fiecare femeie şi le-ar dori

Febra cadourilor pentru Ziua Internaţională a Femeilor a început. Dacă vi s-au epuizat ideile privind surprizele pe care aţi putea să le faceţi femeilor dragi din viaţa voastră, vă sugerăm câteva în continuare.

Toate femeile adoră să fie răsfăţate, iar uneori nu pot fi mulţumite foarte uşor. Sunt, însă, câteva cadouri pe care fiecare doamnă şi le-ar dori. 

Se ştie că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Un bărbat nu va da niciodată greş cu un astfel de cadou. Cine are un buget mai mare, poate achiziţiona o bijuterie personalizată. 

O zi de răsfăţ este un cadou perfect, atât pentru iubite, cât şi pentru mame. O programare la un salon de înfrumuseţare, cu tratament complet ce include manichiură, pedichiură, coafat, masaj şi tratamente corporale este o surpriză inedită şi foarte utilă.

Puteţi opta şi pentru o minivacanţă de care să vă bucuraţi împreună. O escapadă într-o locaţie exotică poate fi o surpriză de neuitat pentru persoana dragă. 

O femeie poate rămâne impresionată şi dacă scapă de treburile casnice. O idee ar fi să angajaţi o menajeră pentru o zi. 

O femeie poate fi surprinsă şi dacă primeşte în dar o stea ce îi poartă numele. 

Indispensabile rămân, însă, florile şi ciocolatele. Cu un buchet de orhidei şi bomboane de lux, ambalate în mod deosebit, bărbaţii pot avea la picioare femeile.

Iar cei care vor să fie mai orginali pot opta pentru un cadou hand made.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu