Ce s-a întâmplat cu Bahar?! Anunț important pentru toți fanii serialului "Viață furată" de la Canal2

Unde a dispărut serialul „Viață Furată”? Este întrebarea care ne-a fost adresată, în ultimele două zile, de zeci de telespectatori.

Canal 2 Vă anunță că s-a încheiat un sezon, iar vestea bună este că filmul va continua, în curând, după o scurtă pauză. Va fi o producție la fel de captivantă, cu aceiași actori pe care ați reușit să-i îndrăgiți.

În următorul sezon, Bahar va afla adevărul, moment din care serialul va lua o nouă întorsătură. În ce măsură va reuși să-și recupereze viața furată aflați, în curând, doar la Canal 2.

Până atunci, însă, urmăriți un nou serial plin de emoții. O peliculă ce trezește instinctul matern în orice femeie.

Serialul, numit în original „Okno jizni”, este despre o echipă de medici care în fiecare episod salvează viața unui nou-născut. Producătorii filmului vin să confirme o inechitate, în care unele femei își abandonează copii în stradă, în timp ce altele sunt gata pentru orice ca să devină mame.

Filmul poate fi vizionat de luni până vineri, începând cu ora 18 și continuă la ora 20.

La sfârșitul lunii vom lansa și serialul „Medicul de Gardă”, un film despe patru medici dedicați. Sunt o adevărată echipă de salvatori, care deseori reușește să readucă la viață oameni fără nicio șansă de supraviețuire.

Totuși, filmul anului de la Canal 2 va fi serialul turcesc Kosem Sultan. Este o peliculă ce reflectă istoria imperiului otoman, lupta pentru putere și intrigele de la palat. Costume și bijuterii spectaculoase, concepute special pentru aceasta magnifică producție, decoruri care recreează palatele au făcut din serial un produs de excepție.

Așadar, pentru cele mai bune seriale, rămâneți alături de Canal 2.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu