Ce prezic astrele: Nativii din Săgetător, îndemnaţi să-şi facă timp pentru odihnă şi relaxare

TAUR: Stai mai bine ca alţii cu banii, dar numai pentru că eşti mai econoam decât ei.

GEMENI: Inima şi-a luat o scurtă vacanţă. Mintea e cea care deţine controlul zilele. Nu ai efuziuni sentimentale, mai degrabă… verbale. Te tentează diverse metode de câştig, altele decât munca de toate zilele.

RAC: Încep şi ceilalţi să realizeze ce bine e să te aibă prin preajmă, mai ales într-o zi ca azi, când eşti în formă.

LEU: Ai reputaţie de cheltuitoar. Eşti dispus să faci eforturi ca relaţia amoroasă să meargă. Tensiunile şi furtunile emoţionale s-au mai potolit.

FECIOARĂ: Astăzi lucrurile se vor rezolva cu mai multă uşurinţă, decât până acum. Cooperarea cu persoanele mai tinere îţi este avantajoasă, căci aceştia preiau cu mai mare uşurinţă ideile tale năstruşnice. Vei primi nişte veşti de la o persoană mai puţin cunoscută. N-ar fi exclus să ţi se facă omplimente sau chiar o declaraţie, pe care nu este cazul să le iei în totalitate în serios.

BALANŢĂ: Vei ajunge în centrul atenţiei anturajului apropiat, ceea ce îţi va permite să treci mai uşor peste frecuşurile cotidiene. Ai putea, cu această ocazie, să faci şi o cucerire, dar este bine să ştii că nu este momentul cel mai potrivit să faci schimbări majore în viaţa ta. Cel mai bine ar fi să laşi lucrurile să evolueze de la sine şi te vei simţi mai în siguranţă.


SCORPION: Vei avea parte de multă alergătură, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu îţi surâde, dar nu ai ce face. Prietenii cărora te vei plânge te vor ajuta să fii mai optimist şi îţi vor da sfaturi inspirate. Nu-ar fi exclus să ţi se facă propuneri pentru o colaborare şi chiar dacă te tentează, nu lua decizii în grabă. Partenerul de viaţă îţi va aduce la cunoştinţă o informaţia care te va bucura.

SĂGETĂTOR: Comunicarea cu cei din jur îţi poate aduce unele avantaje, cu condiţia să fii atent la ceea ce spui. Relaţia cu partenerul de suflet revine în atenţia ta; n-ar fi rău să dai dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acestuia. Sănătatea nu este punctul tău forte, aşa că ar fi bine dacă ţi-ai păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

CAPRICORN: Ai face bine să îţi petreci timpul liber undeva în aer liber, pentru ca starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească. În rest, vei avea succes în tot ce vei dori să întreprinzi, dar mai ales în chestiunile sentimentale.

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu părinţii sunt ceva mai bune, mai ales că astăzi îţi vor accepta propunerile. Un prieten îţi va aduce la cunoştinţă informaţii care s-ar putea dovedi importante; nu trage imediat concluziile, căci graba te-ar putea împiedica să vezi lucrurile cu obiectivitate.

PEŞTI: Nu lua nici un fel de hotărâre, căci rişti să faci greşeli care te pot costa mult în viitor. Starea ta generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de divertisment, decât celor financiare pe care le-ai propus. Oricum, situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită partenerului.

BERBEC: Lucrurile merg pe un făgaş ceva mai liniştit. Continuă totuşi să măsori de două ori înainte de a tăia, Neptun produce încă ceaţă mentală.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu