Ce prezic astrele: Nativii din Săgetător, îndemnaţi să nu se enerveze, iar vărsătorii ar trebui să se odihnească mai mult

Embed:

FECIOARĂ: Este posibil să aveţi probleme cu banii, dar vă sfătuim să nu disperaţi, pentru că după-amiază vi se oferă o şansă neaşteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

BALANŢĂ: Este o zi favorabilă studiului. Munca vă este încununată de un succes neaşteptat şi primiţi o sumă frumoasă. Vă recomandăm să nu o riscaţi în speculaţii financiare.

SCORPION: Aveţi şanse pentru a rezolva o problemă sentimentală. Dimineaţa, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a început-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi.

SĂGETĂTOR: Dimineaţa, s-ar putea să fiţi nemulţumit pentru că vi s-a anulat o delegaţie. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi.

CAPRICORN: Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiţi un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteţi avansat. Vă recomandam să nu luaţi decizii în grabă, ca să nu regretaţi mai târziu.

VĂRSĂTOR: Dimineaţa, vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând. Vă sfătuim să vă îngrijiţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

PEŞTI: Vă simţiţi în formă şi sunteţi hotărât să profitaţi de situaţie. S-ar putea să vi se propună o colaborare. Gândiţi-vă bine, dacă vă mai ajunge timp.

BERBEC: Pe plan social şi profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteţi apreciat pentru stilul de lucru. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale!

TAUR: S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsaţi demoralizat! Ca să evitaţi un scandal, vă recomandăm să fiţi mai atent la ce spuneţi.

GEMENI: Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă sfătuim să vă folosiţi farmecul personal.

RAC: Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiază, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, împreună cu un tânăr din familie.

LEU: Graţie intuiţiei, găsiţi o soluţie originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceţi ore suplimentare. Vă sfătuim să nu ezitaţi, pentru că munca o să vă fie apreciată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu